Nene Hatun Anaokulu
Aşağı Dudullu Mahallesi. Cami Caddesi No34/1 Ümraniye/ İstanbul

VİZYON

Ümraniye Nene Hatun Anaokulu Olarak; Türk Milli Eğitiminin Genel Amaçları ve Temel İlkelerine uygun olarak,çocukların gelişim düzeyleri,ilgi alanları ve ihtiyaçları dikkate alınarak yaratıcılığı destekleyen,bilimsel düşünme becerilerini geliştiren,sevg,saygı ve şefkat içinde olan,özdisiplini ve benlik saygısı gelişmiş,toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan,paylaşımcı,kendini ifade edebilen,sorumluluk sahibi,kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren,milli manevi değerlerine sahip çıkan,doğayı koruyan,Atatürk ilke ve inkılaplarına,devrimlerine bağlı bireyler yetişmesine katkıda bulunmaktır.

MİSYON

Farklı Sosye-Ekonomik yapıya sahip olan bölgemizde Okul Öncesi Eğitim Programı doğrultusunda gerekli fiziksel koşulları oluşturarak Eğitimin önemini anlatmaktarak çok sayıda çocuğa ulaşmaktır.

Öğretim Şekli :İkili Öğretim ve Tamgün

İkili Öğretim ve Tamgün